معرفی کلینیک اهورا و بیوگرافی مدیریت مرکز


کلینیک آسیب شناسی گفتار و زبان اهورا، تنها مرکز خصوصی تحت نظر اعضای هیئت علمی دانشگاه، با امکانات و تجهیزات جدید ارزیابی ، تشخیص و درمان اختلالات گفتار و زبان و با همکاری تیم کارشناسان و کارشناسان ارشد آسیب شناسی گفتار و زبان و روانشناسی، با مدیریت آقای دکتر بیژن شفیعی، عضو هیئت علمی، در زمینه ارزیابی، تشخیص، درمان، مشاوره و پیشگیری از انواع اختلالات گفتار و زبان شامل : اختلالات گفتار و زبان ناشی از رشد، کم شنوایی و ناشنوایی، عقب ماندگی ذهنی، بیش فعالی، فلج مغزی، سکته و ضایعات مغزی، سالمندی، پارکینسون و آلزایمر، اوتیسم، اختلالات یادگیری، مشکلات حنجره و آواسازی ، شکاف کام و لب ، لکنت و اختلالات تلفظی ارائه خدمت می نماید.

درمان اختلالات گفتار و زبان بویژه لکنت کودکان و بزرگسالان در این کلینیک بصورت تخصصی و با استفاده از آخرین و جدیدترین متد های علمی روز دنیا و بر اساس آخرین تحقیقات انجام شده اجراء می گردد. این کلینیک تنها مرکز درمانی در شهر اصفهان است که به توانبخشی گفتاری افرادی که تحت عمل جراحی پس از سرطان حنجره قرار گرفته اند و حنجره شان را از دست داده اند، می پردازد و به آنها توانایی صحبت کردن مجدد را آموزش می دهد. این افراد پس از کسب موفقیت در تولید گفتار می توانند به زندگی قبل از ابتلا به سرطان بازگردند و شغل و ارتباطات قبل خود را باز یابند.

علاوه بر درمانی اختلالات گفتار و زبان در این مرکز، اقدامات درمانی نوروفیدبک توسط نوروتراپیست برای مراجعان کودک و بزرگسال نیازمند مبتلا به اختلالات یادگیری ( اختلالات خواندن، نوشتن و ریاضیات)، کمبود توجه و تمرکز، اضطراب انجام می شود.

همچنین در این مرکز مشاوران رفتاری برای درمان و کاهش مشکلات رفتاری کودکان و دانش آموزان دارای مشکلات پرخاشگری، شب ادراری، ناخن جویدن، انگشت مکیدن، فحاشی، تحمل کم در مقابل ناکامی، تحریک‌پذیری، دروغگویی، مشکل در بیان یا احساس همدردی، اختلال اضطراب، اختلال نقص توجه-بیش فعالی،اختلال یادگیری، اختلال ارتباطی و اختلال خلق و خو ارائه می گردد.

نشر کتاب

انتشار کتاب های ویژه گفتار درمانی در مرکز اهورا

مشاهده همه کتاب ها
Bijan_Shafiei1

دکتر بیژن شفیعی، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته آسیب شناسی گفتار و زبان و دکتری در رشته روانشناسی آموزش کودکان با نیازهای خاص است.


ایشان در حال حاضر عضو هیأت علمی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و معاون دانشجویی - فرهنگی این دانشکده و مسئول مرکز تحقیقات اختلالات ارتباطی می باشد.

از جمله آثار علمی وی می توان به 33 مقاله علمی-پژوهشی و 9 کتاب با عناوین:

  • – اختلال بیش فعالی و بی توجهی
  • – اختلالات یادگیری
  • – لکنت: راهنمای تشخیص، ارزیابی و درمان
  • – آسیب شناسی گفتار و زبان
  • – تند گویی (کلاترینگ)
  • – اختلال ناروانی در گفتار کودکان
  • – توانبخشی کاشت حلزون در کودکان
  • – لکنت و ناروانی طبیعی در گفتار کودکان
  • و نیز 27 طرح پژوهشی اشاره کرد.

    100%

    تخصص

    کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال ‏۱۳۸۷ و پژوهشگر نمونه دانشکده علوم توانبخشی در سال ۱۳۸۳، کسب رتبه اول مقاله ارائه شده در اولین، هفتمین و هشتمین کنگره گفتار درمانی ایران( به ترتیب در سالهای ۱۳۷۲، ۱۳۸۳ و ۱۳۸۵)، کسب رتبه اول دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد گفتار درمانی(۱۳۷۵) و رتبه اول دانشجویی در رشته گفتار درمانی در مقطع فوق دیپلم (‏۱۳۶۷) و شناخته شدن کتاب ایشان به عنوان کتاب سال دانشگاه علوم پزشکی اصفهان( ۱۳۸۲) از جمله افتخارات ایشان می باشد.